Σχετικά με Εμάς


Άριστα υλικά

Tέχνη

Εξυπηρέτηση
Σχετικά με Εμάς

Από το 1969 μέχρι σήμερα εργαζόμαστε στον χώρο της κατασκευής – ανακαίνισης. Σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στη δεύτερη γενιά της οικογένειας που συνεχίζουν με επιτυχία το έργο του πατέρα και ιδρυτή. Την ομάδα εξειδικευμένων συνεργείων  απαρτίζουν ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, τεχνίτες οικοδομικών εργασιών, γυψαδόροι, ελαιοχρωματιστές, μαραγκοί και άλλες ειδικότητες οι οποίοι αναλαμβάνουν υπηρεσίες με στόχο την μέγιστη ποιότητα και σύμφωνα πάντα με τον χρονικό προγραμματισμό του έργου. Εστιάζοντας στην υψηλή επιπέδου παροχή υπηρεσιών έχουμε πιστοποιηθεί ήδη από τις ‘’ΣΕΡΕΣΥΤ’’, ΄΄ΜΑΠΕΙ΄΄ και ΄΄BERLING΄΄ και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του χώρου σας.


Τα 3 Βασικά μας Χαρακτηριστικά

Άριστα υλικά: Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να έχετε το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα για το χώρο σας δίνοντας έτσι μεγαλύτερη αξία στην επένδυση σας

Τέχνη: Εργαζόμαστε με μεράκι και δημιουργικά. Από γενιά σε γενιά μάθαμε την τέχνη της καλής κατασκευής που έχει σαν βασικό συστατικό το να αγαπάς αυτό που κάνεις

Εξυπηρέτηση: Είμαστε στη διάθεση σας στο να σχεδιάσουμε το έργο, να το υλοποιήσουμε αλλά και μετά την ολοκλήρωση του να καλύψουμε ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Η συνέπεια είναι για εμάς προϋπόθεση. 

Κάποια από τα Projects μας είναι: Coca-Cola (εργοστάσιο), Typotrust, Paros bay hotel, Dolphin bay hotel, Pizza fan, Portobello, Le Roi-puffs, Beat Cafe, Drag Store.
Οι Υπηρεσίες μας

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ (πλακίδια, μάρμαρα, πέτρες)

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ (ψευδοροφές/χωρίσματα/διακοσμήσεις)

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ